Du trenger:
- En piece med godis, trenger ikke være prima vare, men bruk ikke blader fra planter eller noe annet høgg
- Kokesjokolade, eller annen type ren sjokolade.
- Et norsk kjøkken (dvs minimum en kokeplate, kasserolle, visp/skje,
kniv, råkostjern, aluminiumsfolie, tupperwareboks, slikkepott,
fryseboks).
- Ca. 45 minutter til en time med ingenting bedre å gjøre.
Tilberedning
Bare
å smelte sjokkisen (200gram) i vannbad eller på lav temperatur i en
kasserolle, til den er tykt flytende. Ikke la den koke, putre eller
boble, bare la den være smeltet og flytende gjennom hele prosessen.
Grinde opp litt stuff å putte oppi (5 gram), gir best funk om du
pulveriserer det. Nytter ikke å putte 1 gram hasj oppi og håpe at
klumpen smelter. Hvis du varmer opp og gnir ut hasjen til pulver eller
rasper den på råkostjern, så smelter den mye lettere inn i sjokoladen.
La den stå på svak varme og bare rør oppi mens du tenker gla tanker, ca
10 min så er den ok.
På forhånd har du allerede dekt innsiden av en passelig tupperwarebox
med alufolie, så da kan du bruke en slikkepott og få all sjokkisen oppi
boksen. (Gni litt utover så det blir jevnt!) Sett boksen i frysern sånn
at den står flatt (ellers blir sjokkisen skev, hirr hirr), og etter en
halvtime kan du ta den ut og bruke brødkniv elns til å dele inn i så
mange biter du vil ha.
Bruker du 5 gram brunt på 200 gram sjokolade kan du dele i 20 biter,
så får du en rimelig mild konsentrasjon i hver sjokkobit, ca et kvart
gram. Lager du i større kvantum er det bare å bruke de samme
proporsjonene, eller eksperimentere på egen hånd for den del.
Må understreke at denne oppskrifta er beregna på 200 gram
kokesjokolade og 5 gram hasj. Bruker du mindre sjokolade vil det klart
smake litt høgg, og bruker du mer så vil det kanskje bli litt laber funk
og du må spise mer. Jeg har ikke testet med grønt/buds, men skulle tro
at de samme proporsjonene kan funke. Det viktigste er uansett å
pulverisere godisen før du har den oppi.
En feil det er lett å gjøre er å ha litt melk eller smør i blandinga –
DA FÅR DU NUGATTI, skikkelig slapp og mjuk, klinete sjokolade. Ligg
unna melk og smør, sørg for å pulverisere stasjet ditt godt nok, så
smelter det inn i sjokoladen, vær du trygg. Du vil helst ha en hard
skakkolade, som ikke smelter for et godt ord.
Bruk
Veldig
lett å ha med seg uansett hvor du skal, og du kan spise en bit
sjokolade på de aller fleste offentlige steder uten at noen kan se rart
på deg. Den kan lett smelte hvis du har den på innerlomma, men jeg synes
som regel det har gått greit å bare pakke inn alle bitene i litt
sølvfolie eller no ala godteri-papir og bare legge dem i ei lomme på
ryggsekken.
Perfekt for de som er medisinske brukere, fordi de slipper å ødelegge
lungene, kan medisinere seg mer korrekt ift mengde, og de kan gjøre det
når som helst og hvor som helst uten å skjule noe. Går raskt å lage en
porsjon skakkolade, og deretter trenger du ikke gjøre noenting. Bare ta
en bit og spise når du får lyst. (Ingen mekking og piperensing eller
knøvl med papir/filter). Ønsker man å ta avstand fra «narko»-aspektet
med cannabisbruk så passer skakkoladespising veldig bra. Bare tenk på
hun søte dama i england som lager sjokkis og sender i posten hehe.
Negative virkninger
Du blir så stein som du blir av å røyke bøtte, men på en litt mykere måte, som gjør at du helst blir i sofaen.
Dersom du ikke grinder opp shitn din godt nok, så kan du kanskje ende
med forstoppelse. En kar påstod at han fikk ”flashback” et par dager
etter at han spiste, ble plutselig fjern etter en drink (alkohol løser
opp thc, som i det tilfellet da antageligvis enda fantes små rester av i
systemet hans). Ikke putt i deg mer sjokkis hvis du har trøbbel med
bommelom!
Funk?
Ca. 2-5 timer, avhengig av mengde.
Hvis
du ikke kjenner virkning en halvtime etter inntak bør du prøve å spise
noe annet som kan få fordøyelsen i gang. Spiste en gang en bit på
kvelden og sovna. Våkna neste morgen nykter og gikk på forelesning.
Etter en halvtime forelesning satt jeg og var pisse skev. Husk at det
kommer ikke momentant virkning, sånn som når du røyker. Kommer snikende
innpå i løpet av en halvtime, sånn som f.eks sopp, og plutselig er du
skakk og skjønner ingenting – for du har jo ikke røkt noe hehe.
Man må eksperimentere litt selv. En kompis fikk noia og måtte gå hjem
etter at han spiste en meget konsentrert bit med bortimot 1 gram. En
annen som spiste noe tilsvarende 3 gram klarte ikke å prate på noen
timer. Er man i utgangspunktet innrøkt så må man selvsagt spise mer for å
få funk av det. Og jo mer du spiser, jo lengre varer det. Men man kan
nok sikkert lett bli ”inn-spist”, eller savne røykefølelsen.
Generelt skulle et kvart gram hasj gi god funk. Ingenting går
bortkastet ut i luften, og du får ingenting svart gørr i lungene. Og det
er stealth. Har faktisk sittet på kafe med røyke-kompiser og droppet en
sjokobit i kaffekoppen til hver av dem. Ble ekstra koselig da – og det
er ingen vanlige folk som tenker at det er SKAKKolade.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar